Belijning

Belijning, markering, signage

Binnen de 1,5 metersamenleving biedt de Event Farm graag oplossingen om in te spelen op de fysieke maatregelen in de vorm van signing, route-aanduiding, structuur, crowdmanagement en de benodigde veiligheidsmaatregelen.

Met de ervaring binnen de evenementenbranche van het inrichten van parkeer- en campingterreinen ziet de Event Farm mogelijkheden voor een brede inzet van de belijningsapparatuur.

Op basis van een analyse van een locatie en de ruimte, wordt er gekeken naar een inrichting voor deze locatie. Hierbij wordt de omgeving in kaart gebracht en worden er een oplossingen gezocht om structuur binnen een openbare plek of drukke werkomgeving te creëren.

Belijning
De belijning wordt aangebracht doormiddel van een belijningsmachine die beschikt over een GPS systeem en auto-steer. De markering of signage kan worden aangebracht op verharde en onverharde ondergronden. De belijningsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. De belijning kan in verschillende kleuren worden aangebracht. De belijningsmachine kan worden ingezet voor onder andere:

  • Route aanduiding
  • Parkeervakken
  • Camping vakken
  • Sportvelden, wedstrijden
  • Laad- en loszones

Neem gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie. Telefoon 0573-221515 of mail naar info@eventfarm.nl

Bekijk hier de projecten waar wij betrokken zijn in het belijnen.