Magneetcleaner

Magneetcleaner: de oplossing voor het schoon opleveren van een evenementen of campingterrein

Uw festival- of campingterrein schoon opleveren zonder overgebleven ijzerwaren? Bij De Event Farm verwijderen we eenvoudig alle overgebleven ijzerwaren, zoals haringen, van het (festival-)terrein met onze innovatieve Magneetcleaner.  

De Magneetcleaner, op basis van GPS en auto-steer, werkt het ijzer dat zowel in de grond zit als op de grond ligt, mechanisch los zonder het gras te beschadigen. Het ijzer wordt daarna door de magneet aangetrokken.  

Met GPS kan de Magneetcleaner nauwkeurig bijhouden waar hij geweest is, waardoor het hele terrein wordt nagereden. Dit zorgt voor een grondige en precieze schoonmaak, zodat het terrein na afloop weer klaar is voor agrarisch gebruik. Als evenementenorganisator zorgt u zo niet alleen voor een schoon en veilig terrein voor mens en dier, maar draagt u ook bij aan een positieve en langdurige relatie met de terreineigenaren. 

Met onze Magneetcleaner zijn we actief op verschillende evenementen zoals Mañana Mañana, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, Dauwpop en Free Your Mind Festival. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze magneetcleaner.