Simone de Blauw

Simone de Blauw

Projectmanager vergunning, veiligheid & mobiliteit

Simone is direct vanaf de start aangesloten bij De Event farm en sinds 2022 is ze onderdeel van het managementteam. Wat haar werk zo fantastisch maakt, is de mix tussen het strategisch denken maar ook het daadwerkelijk in uitvoering brengen van de plannen. Simone houdt wel van een uitdaging.  Zelf beschrijft ze het ook als “’s winters computeren, ’s zomers buitenspelen”. Uiteindelijk zie je ook echt concreet resultaat van je werk en ben je er echt verantwoordelijk voor, en dat maakt het ook zo leuk. Simone weet vaak alles tot in detail en kan goed rust en overzicht bewaren. 

Een uitdaging (en dan het liefste in de zon), daar houdt onze Simone van. In haar functie als projectmanager vergunning, veiligheid & mobiliteit heeft ze veel contact met stakeholders binnen een veiligheidsregio en weet ze haar weg erg goed te vinden in alle regels, processen en methodes die komen kijken bij de voorbereiding en uitvoering van een succesvol en veilig project. Vanaf de eerste editie van de Dutch Grand Prix heeft Simone zich vanuit De Event Farm ingezet voor dit evenement. Ze heeft samen met het evenement mogen groeien. Het is dan ook haar favoriet.  

Om met haar eigen woorden te spreken: ‘Ik haal enorm veel uit het samenwerken in complexe projecten en die dan stukje bij beetje uit de war halen om iets fantastisch neer te zetten.’

Het favoriete moment van Simone binnen bij De Event Farm? ‘Als we een klus draaien en iedereen aan het eind van de dag weer terug is. Dat we dan kunnen zeggen; het is gelukt en we hebben het weer gefikst met z’n allen. Daar proosten we dan samen op.’

Simone is het liefst veel buiten en gaat graag met haar honden het bos in. Daarnaast houdt ze van dansen, fitness en yoga en doet ze graag gezellige dingen. 

Haar favoriete quote: Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.